Update

Glömde helt av att blogga igår, sorry för det. Jobb från kl. 17-23 stod som sagt på schemat, men innan dess åkte jag in till stan och träffade Alice. Fixade mig hos henne, sen vi gick runt lite på stan och jag åt sen lunch för att hungra ihjäl på jobbet. Jag försökte även tajma in en uppskjuten fika med Sara och Kajsa men det gick inte igår heller, och jag hade dessutom lyckats göra upp planer på två håll... Hur som helst, idag är vi bortbjudna på en liten fika vid två och efter det blir det ett jobbpass i repris. Imorgon är jag ledig iallafall, sen blir det fyra jobbpass på raken igen. Nice...... Vädret suger iallafall vilket förhindrar alltför stor ångest (förutom att det är ångest med höstväder i juli månad). Menmen, nu måste jag förbereda lite saker. Det kanske kommer lite fler blogginlägg idag, men eftersom jag har förbrukat allt internet på mobilen för den här månaden kan jag inte lova någonting... Jaja, bisous, bisous.

Mor min kom in med lite nyplockade hallon // Jobbmat :):)
Follow

Från 1 till 9

Ikväll har jag jobbat från 17-23, och detta är vad som står på schemat denna och nästkommande vecka. Sedan idag gick jag från att ha ett jobbpass till nio stycken. Kunde varit fjorton, men det är en hel del födelsedagsfiranden nästa vecka (inklusive mitt egna). Men jag behöver det verkligen om jag ska ha råd med alla resor jag planerar. Paris är ett måste så det hårda slitet kommer löna sig (inte minst i form av dricks which I love). Pp tal om dricks tog jag ett lyckopiller genom att hämta min fina drickspåse idag och tanken av att jag kommer få extraknäck de kommande nio passen gör mig ännu lyckligare.

Idag var det iallafall extra intressant på jobbet då det blev strömavbrott vid 18-tiden (?). Det varade ju i typ 30-40 minuter också, och ingenting fungerade. Gästerna kunde varken betala eller få sin mat och alla datorer lade av. Väldigt underligt att helt plötsligt vara utan musik och höra gästernas mummel, att endast ha mysbelysning i form av ljus samt några "nödlampor och att stå vid dörren till toaletten och lysa med ficklampa för gästerna. För övrigt kändes passet oerhört långt... Den sista timmen fanns det inte överdrivet mycket att göra, även om det alltid finns något. Nog om det, nu ska jag äntligen soooova, det är mycket behövligt.

Godnatt och bisous /J

Follow
Kategori: Allmänt, Diary; Taggar: hard rock café, hrc, jobb, work;

Adidas x Raf Simons ss16

Två av ett flertal skor ur kollektionen Raf Simons x Adidas ss16. Jag älskar kopparfärgat inom inredning, så varför inte på skor?
Follow