Nous sommes montées

Igår blev det en del turistande. Jag fick lite tid för att plugga innan jag åkte till eiffeltornet för att möta upp mina kusiner. Därefter stod vi i kö för att åka upp i eiffeltornet, som för övrigt var sjukt högt!! Men både vädret och utsikten var så fin. På andra våningen (av tre) stod jag snarare och solade i kön till att åka upp till högsta våningen (som var mer än dubbelt så hög som den andra). Jaja. Efter det blev det crêpes samt cafépaus. Idag ska jag vara guide igen; tänkte åka till Montmartre och Sacré Cœur, Les Halles för lite shopping och sedan Champs Élysées eller någonting.

Follow

Sol och finbesök

Idag har det varit cirka 17°C utomhus, och ännu varmare i solen. Har försökt jobbat på brännan rejält, framförallt under håltimmarna. Efter skolan åkte jag till Strasbourg Saint-Denis för att träffa mina kusiner som är här på semester samt för att hälsa på! Det var väldigt trevligt, bortsett från en hel del äckliga människor som stannade upp och började prata med en... Nej, fy. Jag blir verkligen illa till mods då, man känner sig liksom utsatt, äcklad och lite som ett objekt. Menmen, solen sken och jag undvek alla creeps genom att gå in på KFC.

Nu ska jag hursomhelst sova, jag har nämligen matteprov imorgon... Usch. Jag borde, och skulle, egentligen ha gått och lagt mig för en timme sedan, men det gick ju uppenbarligen inte bra... Ugh, måste ju duscha imorgon bitti också. Grät, grät, gräääät.

Follow

Långhelgen

... Har minst sagt varit lång. Den kan beskrivas med dessa ord: svenskt besök, turista, Kingsmen (bio), Paris at night och lyxiga lägenheter. Dock har jag knappt gjort nååågonting gällande plugget. Det var först idag jag fick sätta mig ned och få lite saker gjort. Hur som helst så får ni se liiite av helgen i bilder.


Blandade bilder från olika dagar och kvällar.
Follow