Långhelg

Dagen inleddes med att jag gick upp lite för sent så att jag som vanligt fick stressa för att hinna med bussen. Dock gick jag i rättan tid för att missa bussen vilket inte direkt var vad jag ville. Men självklart räckte inte detta. Jag hade helt enkelt misstagit tiden då vi började en timme senare än jag trodde. Så helt plötsligt jag var oerhört tidig istället för sen. Jag som skulle kunnat sova längre... Men nu är det långhelg så nu är det väl dags att försöka sova igen alla förlorade timmar. 
 
Idag var det Hvitfeldtskadagen. Det fanns massvis med roliga aktiviteter, bland annat horrokruxjakt!! Det fanns tre olika svårighetsgrader och de alla började med varsin ledtråd om var nästa ledtråd fanns. På varje ledtråd fanns det bokstäver och när man hade samlat alla skulle man gissa vilket ord de eftersökte. Ett ord som var relaterat till Harry Potter. Vi gick verkligen in för det, haha. Vi sprang upp och ner och fram och tillbaka och usch vad jobbigt och lökigt det var. Känner redan träningsvärken komma krypandes, och den kommer inte från matchen igår utan från det här... Men det var otroligt kul, kände mig så ball och löjlig på samma gång, lol. Nu är det bara att hålla tummarna för att vi vinner biobiljetterna :))
 
Fina bilder, jag vet.
Follow

I väntan på bussen

Sitter och väntar på bussen just nu. Är dödshungrig!! Hade nationella i franska som sista lektion, höra och läsa. Jag kan på rak arm säga att höra gick åt skogen, men läsningen gick väl förhoppningsvis bättre... När jag kommer hem blir det väl plugg som gäller. Vet inte om jag har träning idag heller, men tror knappt jag hinner med det... Dock skulle det behövas. Jag får se helt enkelt, men är inte direkt jättesugen på en löp-och-fysträning...

Follow

Helgen

Spenderade fredagen och halva lördagen hos Anna i Kinna. Det var mycket trevligt! På kvällen köpte vi bland annat med oss massa gottigt, såg på Orphan, blev frustrerade istället för skrämda (iallafall jag) för att sedan gå ut en stund. Morgonen därpå gjorde vi en otroligt god frukost. Frukt, chokladfondue och smoothie, samt två mackor för min del. Att sitta ute i solen och mumsa i sig det var inte helt fel!! Sen utforskade jag Kinna, hiho. Det var marknad så vi gick och kollade lite där för att sedan gå ner till deras sjö innan jag tog bussen tillbaka till centralen.

Där mötte jag upp Alice, så åkte vi hem till mig för att laga middag och snacka. På kvällen gick vi på bio, "the other woman". Den var bra, skrattade ett flertal gånger. Dock väääldigt överdriven i vissa scener... Kom inte hem förrän efter tolv då jag preciiis missade min buss hem så att jag fick vänta i en halvtimme. Och centralen är inte direkt det mysigaste stället att sitta och vänta på, lol. 

Idaaaag har jag försökt plugga och sola samtidigt vilket har gått sådär... Nu pluggar jag utan att sola vilket skulle gått bättre om jag inte satt och skrev en roman till inlägg. Jag tror jag har mitt svenska NP imorgon, den muntliga delen, och mitt tal suger. Kan det inte heller vilket inte gör det bättre. Ugh, vill bara skriva om det.Follow