Ett alldeles försent...

... God jul!! Hoppas ni alla hade en bra jul med nära och kära, god mat och julklappar. Det blev dessvärre ingen vit jul för min del, den kom dock idag, så snö fick jag allt innan jag åker hem igen (tillbaka till Paris). En vecka har redan gått, och endast en vecka återstår. Sjukt. Vill flytta hela mitt rum till Paris alltså.

Den enda juliga bilden jag tagit i år faktiskt. Tog tyvärr inga bilder ifrån julafton, förutom på min outfit... Lol. Lite självupptagen :ppp Sen får man ju även passa på att njuta av den tid man har med släkten när man väl är hemma.

Follow

Snapshots

Nya skor, love 'em.

(Och GOD JUL. Ett bättre julinlägg kommer så småningom, men det är bättre att ta det säkra före det mycket, mycket osäkra)
Follow

Disconnect

Filmmys. Behövligt en kväll som denna efter gårdagens "bravader". Att vara helt vilse i Vésinet i ösregn från cirka 02:15-02:45 är inte optimalt. Hittade hem iallafall, och det var hur nära som helst egentligen, bussen stannade bara vid den sida av Le Vésinet som jag aldrig hade varit på tidigare. Ok, intressant... Ska kolla filmen nu. Hoppas ni har en bra lördag!

Follow