Full rulle

Jag vet inte hur många gånger jag använt den rubriken, men jag tycker den klingar fint så den får pryda min blogg igen. Det är full rulle med skola, fotboll och fritid. Eller ja, under veckan är fotbollen min fritid... Annars har jag plugg. Jag hann iallafall gå på alla träningar denna veckan då i princip alla prov, redovisningar och läxförhör hamnat under vecka 50... Dock dyker småläxor upp hela tiden. Hursomhelst, har inte bloggat på ett tag och detta är anledningen. Idag har jag iallafall shoppat då det är "black friday"! Såg dock inte så mycket av det här i Paris, men vi orkade inte gå till såå många affärer heller. Hittade en klänning som jag kan ha på nyår och andra festligheter så jag är mucho nöjd :)) Efter det hämtade jag äntligen mitt PSG-ställ som jag saknade tidigare.

Torsdagens chocolat chaud. Liten och dyr, men god.
Follow

Chez HL à Neuilly

Lördagskvällen spenderades hos Hanna-Louise aka Hellan, "Honey-loulou" och HL, med henne, Anna och Sanna. Vi lagade köttbullar och potatismos som hennes värdfamilj hade köpt från IKEA, åt SVENSKT godis och annat smått och gott och kollade på Mean girls, Felix (?) recenserar och gamla klipp på Björn Gustafsson. En klassisk, mysig tjejkväll helt enkelt! Jag blev även helt kär i hennes värdfamiljs lägenhet, den är rena lyxen!!!

Intressanta bilder på maten, I know...
Follow

The Hunger Games: Mockingjay Pt 1

I fredags kväll gick jag, HL, Ebba, Anna, Lovisa, Allis, Clara, Kajsa och Rut på The Hunger Games: Mockingjay part I. Det var blandade åsikter efter filmen, men jag tyckte den var riktigt bra iallafall, åtminstone när filmen väl kom igång då det tog ett litet tag. Den var framförallt sjukt snyggt gjord och genialisk här och där, dessutom är skådespelarna såså bra.

Follow