Kort om veckan hittills

Fotboll tout le temps. Hittills har jag spelat fotboll varenda dag den här veckan. Sedan har jag gjort en hel del annat också, men fotbollen har tagit upp mest tid.

Måndag: match mot killar på kvällen, Saint-Germain en Laye med Anna på dagen.

Tisdag: Träning på kvällen, lunch samt lite vandring i Montmartre på dagen (om jag minns rätt...)


Onsdag: Provträning med PSG U19:s A-lag, l'équipe nationale (nationallaget). Det gick dessvärre inte så bra... I början var det ändå helt okej, sen gick det utför. Tränarna var väldigt hårda och sammanhållningen i A-laget var mycket sämre än det jag spelar i nu. Dock var de sjukt bra, om det är någonstans man utvecklas något enormt så är det där. Frågan är hur hårt jag vill, och kan, satsa på fotbollen. Detta tog iallafall upp hela dagen då jag och Sara kollade en match mellan PSG Féminines och ett av PSG:s killag efter träningen. Om det inte hade varit landskamp samma dag hade Kosovare Asllani och Caroline Seger också varit där. Från att ha gått från lilla Sävedalens IF till att träna på samma ställe som de som verkligen lyckats inom damfotbollen är ganska sjukt faktiskt. 

Torsdag (idag): Träning på kvällen med hur tunga ben som helst. Har sån otrolig träningsvärk!! Idag fick jag även reda på att det är en träningsmatch på lördag också. Ouff säger jag bara, även fast det är kul! Men jag har inte bara spelat fotboll idag. Jag och Sanna åkte in till Parc André Citroën idag för att åka upp i en luftballong. Jag är höjdrädd och tyckte detta var väldigt läskigt, men utsikten var fin ändå trots att jag inte ville kolla ner. Efter det köpte vi mat och hade en liten picknick i parken för att sedan möta upp en vän till Sanna; en fransk tjej som även kunde svenska då hon varit utbytesstudent i Sverige ett år. Vi tog en fika och hade det supermysigt!

Är antirökning, men de här bilderna var för nice för att inte läggas upp.

Follow

Sol i oktober

I lördags mötte jag och Anna upp Sanna, Emelie, Erika, Viktoria och Sarah in till Paris för att leta efter en restaurang. Den skulle ligga ganska nära Grands Boulevards, men det slutade med att vi aldrig hittade den... Så det blev pizzeria istället, vilket var supergott det med! Efter det tog vi oss ända till Saint-Germain en Laye där vi tänkte sitta och äta något medan vi kollade kvällsutsikten, mennn det var stängt! Som tur var hade jag och Anna nära hem, men vi åkte till La Défense ändå tillsammans med Viktoria och Sanna. Där var det kortfattat en väldigt äcklig ukrainare som seriöst kubbade efter oss, men vi hann undan.

Igår åkte jag och Anna och köpte baguetter, chorizo, chèvre och sallad som vi åt ute i solen. 18°C och sol i slutet av oktober!! Hur underbart är inte det? På kvällen blev det dock myyyycket kallare, det kändes som svensk vinter... Spelade träningsmatch och mötte killar vilket var sjukt jobbigt eftersom de faktiskt är snabbare och starkare... Men det är riktigt bra träning!

Bloggar om söndagen i ett annat inlägg då den var ganska skev...Follow

MAGISK KVÄLL

Den bästa konserten jag någonsin varit på. Nu har jag visserligen bara varit på två stycken innan, på ett och samma band, haha. But still. De är redan fruktansvärt bra men var ännu bättre live!! Favoritlåtar som Apologize, Secrets, I lived, What you wanted, Au revoir, If I lose myself, Something I need, Light it up, Love runs out, Counting stars, Come home, Good life, Feel again, Can't stop gjordes så himlahimla bra!! Vill bara återuppleva kvällen med dessa musikaliska genier

Han som spelar cello var (är) drömsnygg. Brent Kutzler, allesammans.

Follow