Kort om veckan hittills

Fotboll tout le temps. Hittills har jag spelat fotboll varenda dag den här veckan. Sedan har jag gjort en hel del annat också, men fotbollen har tagit upp mest tid.

Måndag: match mot killar på kvällen, Saint-Germain en Laye med Anna på dagen.

Tisdag: Träning på kvällen, lunch samt lite vandring i Montmartre på dagen (om jag minns rätt...)


Onsdag: Provträning med PSG U19:s A-lag, l'équipe nationale (nationallaget). Det gick dessvärre inte så bra... I början var det ändå helt okej, sen gick det utför. Tränarna var väldigt hårda och sammanhållningen i A-laget var mycket sämre än det jag spelar i nu. Dock var de sjukt bra, om det är någonstans man utvecklas något enormt så är det där. Frågan är hur hårt jag vill, och kan, satsa på fotbollen. Detta tog iallafall upp hela dagen då jag och Sara kollade en match mellan PSG Féminines och ett av PSG:s killag efter träningen. Om det inte hade varit landskamp samma dag hade Kosovare Asllani och Caroline Seger också varit där. Från att ha gått från lilla Sävedalens IF till att träna på samma ställe som de som verkligen lyckats inom damfotbollen är ganska sjukt faktiskt. 

Torsdag (idag): Träning på kvällen med hur tunga ben som helst. Har sån otrolig träningsvärk!! Idag fick jag även reda på att det är en träningsmatch på lördag också. Ouff säger jag bara, även fast det är kul! Men jag har inte bara spelat fotboll idag. Jag och Sanna åkte in till Parc André Citroën idag för att åka upp i en luftballong. Jag är höjdrädd och tyckte detta var väldigt läskigt, men utsikten var fin ändå trots att jag inte ville kolla ner. Efter det köpte vi mat och hade en liten picknick i parken för att sedan möta upp en vän till Sanna; en fransk tjej som även kunde svenska då hon varit utbytesstudent i Sverige ett år. Vi tog en fika och hade det supermysigt!

Är antirökning, men de här bilderna var för nice för att inte läggas upp.

Elisabeth:

Vad härligt roligt du verkar ha det Jenny!!! Jätte kul att läsa!

Kommentera inlägget här: