Lost Heaven

Okej, blogguppdatering på grund av att jag har något viktigt att dela med mig av.

Idag landade vi på Lost Heaven efter några rekommendationer av folk i vår omgivning. Maten på denna restaurang var bland det godaste jag någonsin ätit. Hörde ni det? NÅGONSIN. Så mycket smaker, smaklökarna var at its highest presence ever!!!! Om ni någon gång reser till Shanghai måste ni äta där – det är en order. Lägg Lost Heaven på minnet. Restaurangen är lite gömt belägen på en jättefin gata omfamnad av trädkronor, men är trots det fullbokad kväll efter kväll (boka bord är därför ett måste). Som pricken över i:et har de en uteservering på taket. 

Follow
Kategori: Allmänt, Resor; Taggar: Chiba, China, Kina, Lost Heaven, Shanghai, mat, resa, resor, restaurang, tips, travel;

Tack Jenny

Japp, jag tackar mig själv något enormt. 

Varför? För att jag bloggade om mina dagar under Parisåret. Det är så jäkla härligt att läsa igenom allt. Extremt illa att jag alltid sysslosätter mig med detta på nätterna dock. Räknar alltid ut hur många timmars sömn jag får innan jag lägger mig, och nio timmar har nu blivit sex. Slutsatsen alla bör dra är ju då att jag bör sova; men visst har jag försökt. Visserligen bara en gång, men det är ju fullt logiskt att det inte går. För det första blir man pigg av ljuset från mobilskärmen. För det andra sätts hjärnan mer eller mindre på högvarv; den är inte direkt inaktiv s'att säga. 

Och bara för att jag började läsa igenom gamla Parisinlägg kände jag för att skriva ett blogginlägg. Igen. Ni ser ju mönstret. Och blir jag tröttare av det? Nej. Ska jag ändå försöka sova nu? Ja. 

Önska mig lycka till, det önskar iallafall jag mig själv. Som svar på det tackar jag även mig själv, igen.

Kvällspicknick med Håkans mer eller mindre ljuva toner från Ullevi // post bad i Hovås med lite fina vänner
Follow

03:18

Varför väcks bara min bloggabstinens sent på natten? Då jag verkligen är som allra tröttast? Skumt måste jag säga.

I skrivande stund ligger jag i Alices soffa, alldeles för trött för mitt eget bästa, med en vilja av att uppdatera bloggen. Viljan av att sova är dock starkare egentligen, så frågan är varför jag inte bara slutar envisas och lägger ned mobilen. Har sovit sådär de senaste dagarna och följaktligen känt mig trött, så ja, you could call this a bad decision. 

I vilket fall som helst, tänkte skriva lite om studenten och (eventuellt) balen inom en snar framtid. Stay tuned, ni som ens fortfarande kikar in trots min frånvaro här på bloggen.

Göteborg en tidig morgon. 
Follow