Busy

Bloggen har fått stå tom i en vecka, but I have my reasons!
Den 7:e augusti fyllde jag år och blev uppvaktad redan vid tolvslaget. Samma dag, men påd dagen, fixade vi lite med bankkonton då jag inte längre räknas som en "ungdom". På kvällen/eftermiddagen var det dags för en födelsedagsmiddag på Brygghuset i Fiskebäckskil med mina päron samt en annan familj vars dotter fyller år den 8:e (och som också är född i Kina). Maten var verkligen supergod, och rätt så fancy faktiskt. Bilder från detta kommer upp snarast!! Kom hem runt 22 och åkte sedan in till Göteborg för att ta min första lagliga drink.
Dagen därpå var det dags för släktkalas, och som överraskning dök Alice och Anna upp. Så kul!! Allt blev väldigt lyckat; god mat, fint sällskap och fina presenter. Andra hälften av kalaset spenderades på fotbollsplanen i en park lite längre ned där vi spelade lite fotboll, var i lekparken (lol), körde pantgömme och land och rike. Så nostalgiskt, haha!! Mer om detta kommer i ett annat inlägg!
söndagen var det matchdags och det har nog aldrig gått så dåligt individuellt sett. Nio gånger av tio kunde jag seriöst inte ta emot en boll och det har nog aldrig känts så fel att vara den som fick ta emot blommor av andra laget efter matchen. De kanske kände att jag hjälpte dem mycket med mina misstag? Lol. Anyway, haltandet under andra halvlek var dock ett faktum. Mina fötter brände något enormt redan efter första för att det blir helt sjukt varmt i skorna, och när fotbollsstrumporna är av syntet bränner som sjutton. Är van vid att få blåsor under fötterna som bränner, men denna gång sprack den vilket jag upptäckte när jag kom hem. Så en bra bit hud hade rivits av och fyfaaanta vad ont det gjorde (gör). Dock är detta långt ifrån det enda, blev ovanligt mörbultad med "små petitesskador" efter den matchen. Under spelets gång kändes det som att jag hade en lårkaka precis ovankör knäet, vilket jag dock inte känner av längre. Dessutom kändes det som att jag hade sträckt mitt baklår under matchen vilket antagligen var från träningen några dagar tidigare. Sen efteråt kändes det hela vägen upp till rumpan (och därmed hela högre sidan) vilket dock känns mindre idag tack och lov; det var värre i söndags och igår. Vänster knä skrapade jag upp under matchen så det är nu svullet och jag har blånagel på samma tå på vardera fot. Och jag som aldrig brukar (brukade*) skada mig. :)))) Till råga på det skulle jag ju skynda mig till jobbet efter matchen, jag hann endast vara hemma i lite mer än en timme. Väl där var det inte mycket att göra så jag fick åka hem efter lite mer än en timme med ett nytt jobbpass på schemat dagen därpå; 12-21 eller 22:00. Jag hade dock inte lika ont igår som i söndags, thank god, bortsett från foten som gjorde allt ondare framåt kvällen. Sedan hade ju såklart klistret på plåstret fastnat i såret vilket innebar SMÄRTAAA.
Såååå på måndagen jobbade jag ju nästan hela dagen, kom hem, tog det lugnt, åt sen middag samt lade mig rätt sent. And here we are, tisdag, and I'm feeling great (and SORE, inte minst ovanför armbågen på höger arm där muskeln typ är ständigt spänd???). Hursomhelst, har planerat att inte röra en fena idag. Samtidigt vill jag in till Kulturkalaset, men jag undviker att gå normalt för att undvika smärta. Vi får väl se hur det blir helt enkelt, ska i vilket fall som helst träffa Isabell. (Insåg nu hur långt dehär inlägget blev, hahah... Jaja. Det minskar bloggens "opersonlighet" iallafall!
För ert eget bästa bangar jag att lägga ut bild på såret då jag fått dessa (sköna) reaktioner:
Kommentera inlägget här: